Thursday , October 21 2021

Tag Archives: Alyah

June, 2011

  • 10 June

    Datuk Ramli MS digosipkan intim dengan Alyah Gaga

    Baru bace news pagi ni, kate dey all Ramli MS sudah mula rapat dengan Alyah. Mereka mula berkenalan selepas saling bertukar nombor phone masa post-party ABPBH2010 April lepas. Hubungan mereka mula kantol apabila dilihat berdua-duaan di lokasi terkenal di Singapura. Walaubagaimanapun, Alyah menafikan hubungan tersebut dan menjelaskan mereka cuma bersahabat dan berjumpa atas dasar kerja.

March, 2011

October, 2010

  • 25 October

    Pakaian dan gincu Alyah Gaga

    Gambar ni sepatutnye kami post beberape hari lepas. Tapi disebabkan Pahang cuti, kami pun terikot cuti. Kalau tak silap ni ketika Alyah Gaga mempromosikan sesuatu, kami tak ingat maafkan kami. Macam biasa lagi gambar di bawah.

August, 2010

  • 18 August

    WTF: Rihanna + Lady Gaga = Alyah

    WTF?! Saya mahukan Alyah yang dahulu. Semakin hari semakin galak fesyennya. Alyah sila berkenalan dengan Adam AF. Kerana anda berdua nampak freak. LOL.

  • 11 August

    (Lawak) Apabila artis Malaysia terlebih makan

    hai uols! Sebelum uols tengok gambar-gambar ni, diingatkan bahawe gambar-gambar ni dibuat hanya untuk berlawak sahaja di bolan pose ini. Bagi yang tak boleh terima lawak ni, sila’lah bawak perabot-perabot dalam rumah pindah dalam hutan hidup bersama beruk. Have u guyz ever wonder if artis Malaysia kite yang cantik sokmo kurus miut bertambah berat? 8 artis yang beruntung kali ni …