Thursday , October 22 2020

Tag Archives: Ana Raffali

July, 2012

  • 28 July

    Koleksi gambar Ana Raffali bertudung (9 gambar)

    Sejak berkahwin pada bulan Februari 2012 yang lepas. Ana Raffali kini tampil bertudung. Tiada sekatan buatnye untuk menyanyi bak kata ustazah Abby Abadi yang artis berhijrah sukar dapat job. Kami suka sebut ustazah Abby, kejap lagi ada yang mengamuk di komentar. Lagi gambar selepas ini.

February, 2012

  • 25 February

    Ana Raffali & Aznaim selamat bernikah (3 gambar)

    Ana Raffali, 26, telah sah bergelar isteri kepada pasangannya, Ahmad Aznaim Abdullah, 30, pada majlis pernikahannya yang berlangsung di Masjid Al-Hidayah, Taman Melawati, Selangor. Ana Raffali selamat diijabkabulkan pada jam 11.55 pagi tadi dengan berwalikan bapanya sendiri Mohd Raffali Mohd Nor.

  • 15 February

    Ana Raffali edar kad jemputan perkahwinan (4 gambar)

    Yeah. Kredit penuh buat Media Hiburan. Ana Rafali yang di fahamkan akan berkahwin tidak lama lagi sudah mula mengedarkan kad jemputan perkahwinannya. Terbaru, gambar di ambil di sekitar ofis Media Hiburan. Majlis Pernikahan Ana Raffali akan berlangsung pada 25 Februari 2012 ini.

June, 2011

  • 17 June

    Datuk Siti Nurhaliza dan Ana Raffali join Wataniah

    I nak join askar wataniah sebab ada Ana Raffali dan Siti Nurhaliza je, mesti seronok time kena ragging tengok artis kite sam-sama ada, terloncat-loncat, time naik flying fox… Fap! fap! fap! Selain mereka berdua, Intan Ladyana juga menyertai program ni.. Fap! fap! Fap!

August, 2010

  • 11 August

    (Lawak) Apabila artis Malaysia terlebih makan

    hai uols! Sebelum uols tengok gambar-gambar ni, diingatkan bahawe gambar-gambar ni dibuat hanya untuk berlawak sahaja di bolan pose ini. Bagi yang tak boleh terima lawak ni, sila’lah bawak perabot-perabot dalam rumah pindah dalam hutan hidup bersama beruk. Have u guyz ever wonder if artis Malaysia kite yang cantik sokmo kurus miut bertambah berat? 8 artis yang beruntung kali ni …

counter statistics