Thursday , July 2 2020

Tag Archives: Elyana

August, 2011

  • 7 August

    Lagi gambar Elyana mengandung 7 bulan (2 gambar)

    Ish mami Elyana ni, naper cover lagi pewot yang dah memboyot ittew. Semue orang dah tau awak preggy lah. Tunjuklah sikit perut mami yang sedang preggy 7 bulan tu. Lagi gambar after the jump.

July, 2011

  • 6 July

    Elyana mengandung 6 bulan (2 gambar)

    Lame jugak tak dengar berita mengenai Elyana sejak dia berkahwin. Kotroversi paling latest pun mengenai Elyana menari erotik dalam toilet yang dipedajal oleh rakan. Ini adalah gambar Elyana mengandung 6 bulan, lagi 3 bulan lagi untuk kita mendengar berita Elyana bersalin anak pertamanya. Lagi gambar after le jump.

June, 2011

  • 6 June

    Kartun BiPOP sindir Elyana

    Kesian Elyana, tengah sarat pregnant pun kena perli. Gambar penuh after the jump.

February, 2011

  • 20 February

    Video Elyana menari seksi, jawapan peminat

    Berkenaan artikel Video Elyana menari seksi dalam tandas tersebar. Ditulis oleh peminat Actually, aku hantar mesej ni bukan nak buruk-burukkan sesiapa. Cuma, aku simpati sangat-sangat dengan peminat-peminat Elyana & orang ramai sebab Elyana tipu semua orang menyatakan bukan dia yang menari di toilet tu. Baca artikel penuh di bawah.

December, 2010

  • 13 December

    Tarian erotik di toilet, Elyana atau orang lain?

    Beberapa hari lepas, kecoh sebentar mengenai video yang dikatakan Elyana menari secara erotik di dalam bilir air dihadapan temen-temennye. Walaubagaimanapun, Elyana telah menafikan perempuan di dalam video tersebut adalah dia melalui laman web rasmi fan clubnye di Elyana Official Fan Club. [quote]Adalah dimaklumkan bahawa perempuan yang mirip Elyana dalam video yang anda tonton adalah BUKAN Elyana. Diharap semua tidak ada …

counter statistics