Tuesday , August 4 2020

Tag Archives: Engku Emran

September, 2013

  • 10 September

    Erra Fazira tunggu masa untuk jawab isu rumahtangganya

    Gosip hubungan suami isteri Erra Fazira dan Engku Emran yang berantakan ini telah berlarutan hampir setahun. Kedua-dua pasangan bertindak playsafe dengan berdiam diri dan tidak memberi apa-apa kenyataan. Namun semakin lama ia dirahsiakan, semakin ramai berminat dengan cerita hubungan perkahwinan mereka kerana Erra Fazira kerap memuat naik gambar bersama anaknya sahaja di laman Insta dan secara tidak langsung menimbulkan rasa …

February, 2011

  • 13 February

    Ok je tengok Erra & Emran dengan aktiviti-aktiviti mereka

    Ditulis oleh peminat. Hanya nak kongsi. Kalau lepas ni keluar lagi gosip kata Erra dan Emran ada masalah, tak tahu la nak cakap apa. Foto ni bukti yang menunjukkan mereka masih bahagia tanpa perlu selalu dipamerkan di khalayak. Agaknya wartawan ni nak sentiasa tengok Erra dan Emran macam ni je kot sentiasa. Baru dikatakan tiada masalah 🙂 Walaupun diorang ni …

November, 2010

  • 1 November

    "Susahnya nak puaskan hati semua orang" – Erra Fazira

    First statement Erra Fazira ialah Rumahtangga kami OK. First impression sudah buat kami rasa masih ada yang tak kena dengan rumahtangga mereka berdua. Bagi mengelak wartawan dan kami bertanye lebih, Erra mungkin boleh bagi statement yang lebih berbunga supaye kami percaye 100% statement tersebut. Dengan hanye berkate OK, biasenye macam tak OK kan. Walaubagaimanapun, gosip ni hanya fitnah semate. Itu …

October, 2010

  • 31 October

    Rumahtangga Erra Fazira pulak bergolak?

    Nampaknya cerita cerai-berai hubungan suami isteri macam dah sebati dalam dunia artis Malaysia. Yang terbaru kedengaran hubungan suami isteri antara Erra Fazira dan Engku Emran mula bergolak. Dikatekan antara punca yang dapat dilihat ialah apabila Erra Fazira yang melakonkan watak Dr. Siti Hasmah di pementasan Muzikal Tun Mahathir selama 11 hari tidak kelihatan langsung kelibat suaminye, Engku Emran. Malah ketika …

September, 2009

  • 28 September

    Erra Fazira, suami dan anak berbaju ungu

    Erra Fazira, Engku Emran dan puterinya Engku Aleesya berbaju raya warna ungu. Sangat cantik dan sepadan. Lagi gambar menyusul…

counter statistics