Thursday , October 21 2021

Tag Archives: Erra Fazira

November, 2010

  • 1 November

    "Susahnya nak puaskan hati semua orang" – Erra Fazira

    First statement Erra Fazira ialah Rumahtangga kami OK. First impression sudah buat kami rasa masih ada yang tak kena dengan rumahtangga mereka berdua. Bagi mengelak wartawan dan kami bertanye lebih, Erra mungkin boleh bagi statement yang lebih berbunga supaye kami percaye 100% statement tersebut. Dengan hanye berkate OK, biasenye macam tak OK kan. Walaubagaimanapun, gosip ni hanya fitnah semate. Itu …

October, 2010

  • 31 October

    Rumahtangga Erra Fazira pulak bergolak?

    Nampaknya cerita cerai-berai hubungan suami isteri macam dah sebati dalam dunia artis Malaysia. Yang terbaru kedengaran hubungan suami isteri antara Erra Fazira dan Engku Emran mula bergolak. Dikatekan antara punca yang dapat dilihat ialah apabila Erra Fazira yang melakonkan watak Dr. Siti Hasmah di pementasan Muzikal Tun Mahathir selama 11 hari tidak kelihatan langsung kelibat suaminye, Engku Emran. Malah ketika …

September, 2010

  • 19 September

    Erra Fazira dipeluk artis lelaki berkahwin

    Rilek-rilek uols. Ini hanya photoshoot. Kami memang sukakan niche yang membuatkan uols ingin tahu. LOLOL! Erra Fazira bergambar mesra dengan artis mane ni? Uols tak perlu beritahu kami siapa artis lelaki ni, kami cukup kenal cuma kami macam not interested-lah. Tengok je watermark kami yang menutup mukanya tanda kami boikotnya sehingga dia rendah diri pada peminatnya. Lagi gambar klik

August, 2010

September, 2009