Thursday , October 21 2021

Tag Archives: Gambit Saifullah

June, 2011

  • 7 June

    Khir Rahman tegur Gambit Saifullah usah kaitkan filemnya

    Kami dah malas sebenarnye nak cite pasal Gambit ni, maklumlah dia ni seekor “anjing” yang ganas, sukar untuk dijinakkan. Tapi yang ni macam best sikit sebab baru-baru ini Khir Rahman telah menegur Gambit melalui laman twitternya supaya usah samakan karya filemnya dengan video kualiti tahi dan ghairah milik Gambit kerana Gambit telah samakan Anu dalam Botol sama seperti klip videonya …

  • 6 June

    Kebodohan Gambit Saifullah makin terserlah

    Uols bace tak newspaper hari ni mengenai ulasan video kualiti tahi dan lucah arahan Gambit Saifullah. Kami tak boleh blah dengan jawapannya. Jawapanya serius shit bodoh, mana taknye. Ade ke bagi jawapan “Bagi saya video itu tidak salah, lagi pun ianya dimuatkan dalan Youtube untuk pasaran Amerika.. terpulanglah kepada masyarakat di negara ini untuk menilai sama ada menerimanya atau tidak.” …

  • 4 June

    Gambit Saifullah, tahun lepas pergi umrah tahun ni maki hamun

    Ewah-ewah! Sedap betul bace twitter Gambit Saifullah pasal maki blogger-blogger yang cite pasalnya. Selepas insiden muzik video kualiti tahi dan lucah darinya yaitu muzik video Prema Yin dan Shah Jaszle, masih ada hati nak marah. Macam ini ke perangai artis selepas balik umrah? Maki hamun sebab video bangang-nya tak boleh diterima ramai? Blah lah wei! Gi balik kampung kalau tak …

November, 2010

  • 26 November

    Gambar Gambit Saifullah mengerjakan umrah

    Beberapa bulan lepas, Gambit Saifullah telah pergi mengerjakan umrah bersama 10 orang ahli keluarganya. Ape yang menarik, antara doa yang dibuat oleh Gambit ialah supaya dipercepatkan menemui jodoh! Ini pertama kali rasanya kami post mengenai Gambit di blog kami.