Friday , April 10 2020

Tag Archives: Heykal Hanafiah

October, 2011

  • 24 October

    Faezah Elai ugut bekas isteri Heykal Hanafiah papar gambar barang bomoh & hisap rokok

    Berkenaan satu twitter yang dikeluarkan oleh Faezah Elai, dia telah mengugut bekas isteri suaminya, Hekyal Hanafiah untuk memaparkan kepada semua gambar barang-barang pemujaaan dan menghisap rokok sambil menyusukan anak. Ia adalah tindak balas spontan selepas bekas isteri Heykal mengemaskini status Facebooknya seperti di bawah. Melampau tindakan Faezah ini? Anda tentukan. Sebagai nota, Faezah Elai pernah digosipkan gugurkan kandungan, gosip perampas …

September, 2011

  • 23 September

    Jaja Nadzir, bekas isteri Heykal Hanafiah (3 gambar)

    Ramai yang post mengenai pergaduhan bekas suami isteri ni kat Facebook beberapa hari lepas. Tak tau? Ala yang Heykal pretend kool dan baik apabila dihentam bekas isterinya. Tapi bukan itu yang kami nak ceritakan, yang sudah tu sudah lah. Takkan nak jadi perosak masjid yang baru dibina pulak kan. Cuma kami sedang memikirkan, apa yang menyebabkan Heykal Hanafiah sanggup meninggalkan …

  • 9 September

    Sekitar majlis pernikahan Faezah Elai & Heykal Hanafiah (6 gambar)

    Faezah Elai telah menjadi isteri yang sah kepada Heykal Hanafiah selepas berlangsungnya majlis pernikahan pada sekitar 3.15 petang tadi. Dengan sekali lafaz maka terikatlah tali perkahwinan mereka beserta mas kahwin sebanyak RM1 ribu 1, walaubagaimanapun jumlah wang hantaran telah dirahsiakan. Majlis resepsi di rumah pengantin perempuan akan berlangsung pada 3 Disember ini tetapi diadakan di Dewan Banquet Kem Tun Abdul …

  • 9 September

    Sekitar Majlis Berinai Faezah Elai & Heykal Hanafiah (7 Gambar)

    Sudah tidak rahsia lagi. Pastinya suami Faezah Elai ialah Hekyal Hanafiah. Majlis diadakan secara tertutup ini di ruangan bankuet Kondominium Platino, Pulau Pinang. Hadirin yang dijemput hanyalah dikalangan keluarga terdekat dan beberapa pihak media.

May, 2011

  • 16 May

    Faezah Elai bakal berkahwin September, rahsia nama bakal suami

    Faezah Elai difahamkan bakal bernikah dengan jejaka misteri pada bulan September ini. Dia yang mengimpikan majlis perkahwinan romantis di tepi pantai dikatakan belum bersedia untuk mengumumkan jejaka yang bakal bergelar suaminya. Majlis persandingan di sebelah pihak perempuan bakal diadakan pada 3 Disember 2011 di Dewan Banquet, Markas Divisyen 2, Kem Tun Abdul Razak, Bukit Gedung, Pulau Pinang manakala majlis persandingan …

counter statistics