Friday , December 3 2021

Tag Archives: ika af6

October, 2013

August, 2013

April, 2013

  • 25 April

    Giliran Ika Nabila berbikini di pulau (2 Gambar)

    Ha tu dia! Asyik Nabila Huda je berbikini kan, Ika Nabila pun ape kurangnya. Cuma dia lebih bijak sebab tak post gambar satu body yang tengah berbikini tu. Ika Nabila ni banyak juga gosip dia, dari bercinta dengan pengkid hinggalah ke simpan sex toy. Kenape tak tayang satu body je?

January, 2012

  • 23 January

    Ika Nabila berkawan dengan pengkid dan simpan sex toy? (7 gambar)

    Sebagai nota, gosip ini berlangsung sejak tahun 2009. Gosip ini telah di *BUMP* (Bring Up My Post) oleh siapa lagi kalau bukan wartawan ngetot Zubir. Sejak gosip gambar Ajai berpeluk dengan gadis diterima ramai, Zubir cuba menghangatkan lagi gosip lama Ika Nabila berkawan dengan pengkid. Kali ini dengan lebih sinis dan tanpa selindung, Ika Nabila disebut lagi dengan gosip bercinta …

July, 2009