Wednesday , October 28 2020

Tag Archives: Irma Hasmie

March, 2011

  • 16 March

    Gambar Irma Hasmie berhijab

    Alhamdulillah. Akhirnye berhijab jua Irma Hasmie nie. Dah dapat hidayah, berubahlah die kan? Harapannye, jangan lah sekerat jalan je niat tu. Macam sesetengah artis nie bile nak berlakun abes nampak leher, pakai baju ketat-metat. Biorlah bertudung tu kene dengan care pemakaian jugak, ye tak? Ooh! Lagi teruk kalau berlakun satu2 watak tu, hilang tudung nye. Konon-konon nak menjiwai watak pulak. …

October, 2010

  • 31 October

    Kami sudah putus! – Irma Hasmie

    Awal Oktober lepas, Irma Hasmie dikatekan berperang besar dengan Nabil Raja Lawak. Segalanye berpunca apabila Irma bersama empat rakannye telah menyerbu kondominium Nabil yang bernilai RM300 ribu di Changkat View, Jalan Dutamas, Kuala Lumpur. Hati Irma hancur luluh ketika menyerbu Nabil di kondonya apabila mendapati ada seorang perempuan di kondo tersebut. Apa yang lebih mengecewakan ialah apabila perempuan yang bertugas …

December, 2009

  • 8 December

    Fesyen Tudung Irma Hasmie

October, 2009

  • 17 October

    gambar Irma Hasmie, Nabil RL karaoke

    Gambar Nabil memeluk Irma Hasmie dalam bilik karaoke ini diambil dari facebook Irma Hasmie. Kalau secara terang-terangan Nabil berani memeluk Irma, apatah lagi dalam bilik karaoke. Tapi mereka bukan berkaraoke berdua sahaja, mereka bersama kawan-kawan mereka. Lagi gambar after the jump.

September, 2009

  • 10 September

    Lagi Nabil bergambar bersama Irma Hasmie

    Semakin masyuk dan masyuk Nabil bergambar bersama Irma Hasmie, siap berpimpin tangan lagi tuh! Ngaumm! Harap-harap berkekalanlah ye. Tetapi pastinya berkekalan kerana kedua-duanya tidak mempunyai rekod buruk dalam dunia gossip artis.

counter statistics