Friday , April 10 2020

Tag Archives: Jaja Nadzir

October, 2011

  • 24 October

    Faezah Elai ugut bekas isteri Heykal Hanafiah papar gambar barang bomoh & hisap rokok

    Berkenaan satu twitter yang dikeluarkan oleh Faezah Elai, dia telah mengugut bekas isteri suaminya, Hekyal Hanafiah untuk memaparkan kepada semua gambar barang-barang pemujaaan dan menghisap rokok sambil menyusukan anak. Ia adalah tindak balas spontan selepas bekas isteri Heykal mengemaskini status Facebooknya seperti di bawah. Melampau tindakan Faezah ini? Anda tentukan. Sebagai nota, Faezah Elai pernah digosipkan gugurkan kandungan, gosip perampas …

September, 2011

  • 23 September

    Jaja Nadzir, bekas isteri Heykal Hanafiah (3 gambar)

    Ramai yang post mengenai pergaduhan bekas suami isteri ni kat Facebook beberapa hari lepas. Tak tau? Ala yang Heykal pretend kool dan baik apabila dihentam bekas isterinya. Tapi bukan itu yang kami nak ceritakan, yang sudah tu sudah lah. Takkan nak jadi perosak masjid yang baru dibina pulak kan. Cuma kami sedang memikirkan, apa yang menyebabkan Heykal Hanafiah sanggup meninggalkan …

counter statistics