Sunday , November 29 2020

Tag Archives: Lisa Surihani

October, 2010

  • 5 October

    Trailer Jangan Pandang Belakang Congkak 2

    Sowwi uols lewat update! Kami sedang berseronok tengok trailer filem Jangan Pandang Belakang Congkak 2. Sebelum ni kami ada sajikan photoshoot filem tersebut yang memaparkan janda comel hawt berkemban, sape lagi kalau bukan Nora Danish awek blog Media Malaya ni. Ade ke kami kate tu filem Senario Asam Garam, sengal la kami ni! Ape pun kami cume nak tegur sikit …

September, 2010

  • 7 September

    Kad & Video Hari Raya Lis Surihani

    Gambar dan video ucapan Lisa Surihani boleh ditonton juga melalui fan pagenya. Gile fan Lisa dah cecah 600K! Confirm kalah-lah artis-artis saingannya.

August, 2010

  • 24 August

    Artis dan Iklan, spare your vote!

    Hi guys! Your vote is previous so we need your vote. Antara ke-8-lapan artis di dalam iklan di atas ni. Mana satu yang harus jadi pemenang sebagai artis iklan terbaek? Gambar super jelas dan kotak undian (— bawah sekali) apabila bace artikel penuh ini. Let’s begin. Pret pret pret.

July, 2010

  • 7 July

    (Gambar) Lisa Surihani tanpa make-up

    Tiada siapa yang lagi berani seperti Lisa Surihani mengambil gambar sendiri tanpa make-up

February, 2010

  • 18 February

    Gambar Romantik Lisa Surihani & Kamal

    Pstt.. Dengar kata Lisa Surihani sedang single. Kamal apa lagi, masuk lah line.. Hehe

counter statistics