Saturday , December 3 2022

Tag Archives: Lisa Surihani

July, 2011

  • 12 July

    (Gambar) Photoshoot Shaheizy Sam & Lisa Surihani hawt!

    Aduhh! Photoshoot ni walaupun 1 gambar je tapi ini boleh bikin hot satu Malaya ibarat perhimpunan Bersih. So sweet tapi kami menyirapppp sebab depan Lisa Surihani tu bukan kami! Tapi tetap tak boleh celen gambo yang Awal Ashaari pegang punggung Lisa Surihani kan? Hahaha! Gambo penuh after le lompat.

June, 2011

  • 22 June

    Yusry Failed. Pakai baju sama masa dating Erra Fazira & Lisa Surihani

    Ah lamak! Failed sudah.. Seriously uols.. Sekaya-kaya Yusry ni, dia boleh dating dengan wanita pilihannya dengan memakai baju yang sama? Dating dengan Erra, eh itu macam 5 years ago! Kini dating dengan Lisa Surihani pun pakai baju same, coincident? Atau mungkin Yusry ialah pemburu cinta bersiri yang mana motip percintaannya ialah untuk tidak kekal lama dengan memberi tanda-tanda seperti memakai …

April, 2011

  • 27 April

    Gambar Maya Karin bertudung 2011

    Rasenye tiap tahun kami ada post gambar Maya Karin bertudung, memang cantik Maya Karin bertudung tapi tak tau la bile die nak betul-betul bertudung. Tahun 2009 Tahun 2010

February, 2011

December, 2010

  • 7 December

    Gambar Cover Story Awal Ashaari dan Lisa Surihani, Media Hiburan

    Cover Story majalah Media Hiburan minggu ini memaparkan gambar bersama Awal Ashaari dan Lisa Surihani, namun mereka masih belum menjawab isu gambar ini. Mengecewakan atau mungkin kami yang tidak popular, haha! Ape pun, enjoy gambar-gambar Awal Ashaari dan Lisa Surihani, host rancangan Maghi Menaghi. p/s: Scha hotchick fake voter jangan jeles.