Thursday , August 18 2022

Tag Archives: Nabil Raja Lawak

November, 2010

  • 22 November

    Rakan artis Nabil pun tak percaya Nabil

    Hai-lah, apa dah jadi? Hari ni dalam Bintang Popular wartawan hiburan ada menemuramah artis-artis pelawak yang juga rakan sesama artis kepada Nabil. Walaupun majoroti menyokong supaya Nabil membuat laporan polis, namun pada kenyataan masing-masing seolah-olah mereka sendiri tidak percaya akan kata-kata Nabil bahawa gambar tersebut adalah super-impose. Haha!

  • 13 November

    Bukti gambar Nabil cium bukan super-impose #1?

    kredit: Kopi Milo

  • 12 November

    Nabil Raja Lawak kantol bercium mulut dengan Uqasha?

    Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah. Meh sini Mak Bedah nak cakap; “Nabil yang hensem tapi otak takdak, apsai lah ko nie mengong sangat ni. Bekas awek ko dulu, Irma Hasmie yang cun melecun tu tak cukup baik ka? Wat malu kompeni je lah ko nie. Ishh.. Mak Bedah ni memang peminat ko dulu,tapi …

October, 2010

  • 31 October

    Kami sudah putus! – Irma Hasmie

    Awal Oktober lepas, Irma Hasmie dikatekan berperang besar dengan Nabil Raja Lawak. Segalanye berpunca apabila Irma bersama empat rakannye telah menyerbu kondominium Nabil yang bernilai RM300 ribu di Changkat View, Jalan Dutamas, Kuala Lumpur. Hati Irma hancur luluh ketika menyerbu Nabil di kondonya apabila mendapati ada seorang perempuan di kondo tersebut. Apa yang lebih mengecewakan ialah apabila perempuan yang bertugas …

October, 2009

  • 17 October

    gambar Irma Hasmie, Nabil RL karaoke

    Gambar Nabil memeluk Irma Hasmie dalam bilik karaoke ini diambil dari facebook Irma Hasmie. Kalau secara terang-terangan Nabil berani memeluk Irma, apatah lagi dalam bilik karaoke. Tapi mereka bukan berkaraoke berdua sahaja, mereka bersama kawan-kawan mereka. Lagi gambar after the jump.