Saturday , September 19 2020

Tag Archives: Nora Danish

September, 2009

  • 6 September

    Noh Hujan cakap suka Nora Danish

    Sebelum ini kisah gossip Nora Danish dikatakan bercinta dengan Noh dari kumpulan Hujan, 4 hari selepas itu Nora Danish menafikannya. Tapi kali ini lagi best bunyinya, Noh Hujan dikatakan beritahu orang dia suka akan Nora Danish dan Noh juga sudah menjadi single. Waw! hot mama ni dah habis pantang makin slim cantik, Noh boleh cakap macam tu pulak kan. Ikuti …

August, 2009

  • 30 August

    Nora Danish dan anak di Pancaindera, Utusan Malaysia

    Cantik betul Nora Danish berposing bersama anaknya dalam Pancaindera hari ini. Betul-betul hot mama ni. Huhu. Anaknya pun comel dan bakal menjadi lelaki yang hensem. Syukur dia mengikut raut muka ibunya yang macam chinese look tu, kalau ikut muka bapanya yang macam muka Indon tu, hancus. Harap tidak menjadi perangai seperti bapanya, muka macam kuali tapi duit ada semua jalan.

June, 2009

  • 5 June

    (Gambar) Hot Mama Nora Danish enjoy lagi

    Penulis tidak pasti bilakah gambar ini di’ambil, ia tidak mungkin di’ambil ketika Nora masih dalam pantang, bukan? Sungguh cantik Nora ketika ini, siapakah pula yang mengambil gambar mereka ketika berseronok ini? Noh Hujan atau bekas suaminya? Haha.. Apa pun, enjoy melihat gambar Nora Danish (— antara Hot mama yang terpilih)

May, 2009

  • 21 May

    Nora Danish nafi gossip cinta Noh Hujan

    Berikutan gossip yang tertulis di CAK: Nora Danis, Noh Hujan bercinta? Maka keluarlah kenyataan di akhbar mengatakan Nora Danish sendiri menafikan gossip tersebut. Namun begitu, kenyataan itu bukanlah keluar dari mulut Nora sendiri, tetapi mulut Cik Normah ruangan Hip akhbar Berita Harian. TERKEJUT juga Cik Normah apabila mendengar gosip baru-baru ini yang mendakwa kononnya ada sumber terserempak vokalis Hujan, Noh …

  • 17 May

    CAK: Nora Danish, Noh Hujan bercinta?

    MACAM tidak percaya, namun itu yang diceritakan oleh rakan CAK baru-baru ini yang terserempak dengan vokalis kontroversi kumpulan Hujan, Noh dan pelakon berstatus ibu tunggal yang comel, Nora Danish berjalan berdua-duaan di sebuah pusat membeli-belah di Mutiara Damansara. Kata kawan CAK, pada mulanya mereka tidak perasan siapa di samping Nora kerana si jejaka itu menutup mulutnya dengan baju yang dipakai …

counter statistics