Friday , November 27 2020

Tag Archives: Ozlyn Wati

December, 2012

  • 4 December

    Johan Raja Lawak dan Ozlyn Waty (2 Gambar)

    Dah lame kami tak post pasal pasangan ni kan? Last yang kami ingat, post tahun 2009 sewaktu Ozlyn Wati mengandung anak pertama hasil perkahwinannya dengan Johan. Macam-macam jugaklah kontroversi time tu kan, yang tak puas hati mereka sangat mesra di pentas lah, yang berpeluk sakan sebelum kahwin lah, yang gosip pernah berkahwin dengan Farid Kamil lah. Ape pun, ni gambar …

October, 2009

  • 3 October

    Ozlyn Wati juga mengandung

    Sesuatu yang menggembirakan buat pasangan suami isteri apabila diberitahu bakal menerima ‘orang baru’ dalam keluarga. Apatah lagi, sekiranya ‘orang baru’ itu adalah anak sulung yang akan dilahirkan. Sudah tentu pelbagai persiapan dilakukan kerana gembira menanti saat kelahirannya itu. Selepas dihambat kontroversi pelbagai bermula sebelum kahwin hinggalah pasangan ini membina mahligai mereka pada 25 Julai lalu. kini Johan Raja Lawak semakin …

July, 2009

  • 19 July

    Johan RJ bakal nikah Ozlyn Wati 25 Julai

    Petikan ini diambil dari Harian Metro: Tiada apa yang lebih membahagiakan mereka. Saat yang ditunggu-tunggu itu bakal menjelma sedikit masa lagi. Meskipun persiapan perkahwinan masih belum tersedia sepenuhnya kerana masing-masing sibuk dengan komitmen sebagai artis, Johan dan Ozlyn sepakat mengikat ikatan itu menerusi majlis pernikahan 25 Julai ini di Masjid Pandan Indah, Kuala Lumpur. Menurut Johan, majlis persandingan akan diadakan …

March, 2009

  • 18 March

    (Gambar) Johan Raja Lawak & Ozlynn Waty berpelukan

     

  • 14 March

    CAK: Selamba peluk teman wanita

    Hai, apa nak jadi? Lepas satu, satu cerita mengenainya diperkatakan. Terbaru, sikapnya yang disifatkan keterlaluan sampai ke pengetahuan CAK. Adakah Johan yang dimaksudkan oleh CAK itu?

counter statistics