Saturday , December 3 2022

Tag Archives: Yana Samsudin

December, 2013

  • 3 December

    Yana Samsudin di #FanRun2013, Dataran Putrajaya (5 Gambar)

    Pada 1 Disember 2013, telah berlangsungnya Team Malaysia Fan Run 2013 di Dataran Putrajaya. Yana Samsudin merupakan antara artis yang hadir memeriah larian tersebut. Cer tengok gambor tu, cam comel jew acam antek jew. Gambar penuh selepas ini.

April, 2012

October, 2010

  • 25 October

    Syamsul Yusof peluk Norliana Samsudin!

    Alolololo coooo ceeeewiitttt! Hokai dah dah dah! Engkorang tu bukan muhrim, belum sah lagi.. tolong lepa sikit dari pelukan berahi camni.

  • 25 October

    Norliana Samsudin juga ketiak basah!

    Ketiak basah? WTF? I oso tiak basah hokai.. Okay okay! What is the big deal about it?! WTF men.. Ok ni kami nak habaq mai sikit la kat para haters blog kami ni yang suke nak runtuhkan moral kami menulis. Kami tau-lah memang setiap manusia ni berpeluh bile suhu panas dan disebabkan itu maka peluh akan kelihatan di tempat yang …

  • 1 October

    Gambar hari jadi Norliana Samsudin

    Norliana Samsudin atau dikenali sebagai Yana, alah yang dulu couple dengan jejaka pelat, Pierre Andre tuuu. Dia baru saje menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-26 pada 25 September lepas. Ramai juge rakan artis yang hadir, antaranye Shaheizy Sam. Lagi gambar majlis ulangtahun kelahiran Yana di bawah.