Friday , November 27 2020

Tag Archives: yassin

August, 2012

  • 3 August

    Maya Karin bergambar bersama Yassin (10 gambar)

    Takde ape yang menarik pun cuma gambar Maya Karin bergambar bersama Yassin. Hmm lama jugak tak dengar kisah Yassin ni kan? Sejak-sejak dia dimasukkan hospital suspek gangguan mental & emosi  atau dalam inglish Stress Disorder lah. Itu berlaku pada tahun 2009. Hati-hati Maya. Hahaha! Oh, tak lupe jugak, dalam gambar ni Maya Karin tanpa make-up ye? Lagi gambar selepas ini.

February, 2011

  • 25 February

    Tiz Zaqyah berduet dengan Yassin, lagu tema Nur Kasih The Movie

    Haa.. kao hado? Seriously kami suka suara Tiz Zaqyah, bile dengar lagu ni macam gabungan suara Elyana dengan Waheeda. Powerful voice. Tapi bile berduet dengan Yassin, lagu ni macam ada something wrong-lah kan? Do you guys agree? Oklah, taknak komen banyak pasal suara dan gandingan suara dalam lagu ni, kang ade pulak yang sentap hati mak nak dengan kami.

July, 2009

  • 19 July

    Kenyataan Yassin mengenai maki hamun di Facebooknya

    Selepas maki hamun di dalam Facebooknya, Yassin dikatakan telah masuk ke wad psikitrik selama 2 minggu. Doktor ketika itu mengesahkan Yassin telah mengalami gangguan emosi dan tekanan mental yang menyebabkan beliau tidak dapat mengawal fikirannya untuk berfikir sehingga dia bertindak mengamuk di dalam Facebook. Ikuti penjelasan Yassin mengenai insiden itu. p/s: Dulu penulis ada dengar-dengar si Yassin ini mempunyai skandal …

counter statistics