Monday , July 6 2020

Tag Archives: Zizie Ezette

May, 2015

  • 7 May

    Koleksi Gambar Zizie Ezette bercuti di Seoul tanpa Bung Mokhtar (10 Gambar)

    Baru-baru ini Zizie Ezette telah berkongsi beberapa keping gambarnya yang sedang bercuti di Seoul, Korea. Dia bercuti bersama beberapa rakan artis seperti Zahida Rafik dan Marion Caunter. Sadisnya, suaminya Bung Mokhtar tidak ikut bersama. Apa pun, enjoy gambar yang dikongsikannya selepas ini.

April, 2015

  • 6 April

    Pakaian Zizie Ezette di ABPBH14 mendapat kritikan peminat kerana

    Fesyen yang digayakan Zizie Ezette mendapat kritikan negatif oleh peminat kerana terlalu ketat sehingga menampakkan yang tidak sepatutnya. Gambar penuh selepasi ni.

January, 2014

  • 30 January

    Zizie Ezette dan Bung Mokhtar bercuti di luar negara (12 Gambar)

    Zizie Ezette telah berkongsi gambar-gambar romantik bersama di laman peribadi Insta. Berdasarkan gambar-gambar tersebut, mereka telah bercuti ke beberapa buah bandar popular antaranya seperti Amsterdam, Mexico City dan Los Angeles. Seronok juga tengok gaya hidup wakil rakyat seperti Bung Mokhtar ini, kalaulah kami berpeluang di undi sebagai wakil rakyat, boleh kami berjalan keliling satu dunia. Pasangan romantik ini sudah berkahwin …

December, 2013

  • 16 December

    Sambutan Ulangtahun Perkahwinan ke-4 Zizie Ezette & Bung Mokhtar (14 Gambar)

    Diam tak diam sudah 4 tahun perkahwinan Zizie Ezette dengan suaminya, Bung Mokhtar. Sempena ulangtahun tersebut, mereka telah mengadakan satu sambutan bagi meraikan ulangtahun itu. Fuh tampak mesra gittew. Gambar penuh selepas ini.

August, 2013

  • 5 August

    Bung Mokhtar ketagih Candy Crush, Zizie Ezette mengeluh di Insta (3 Gambar)

    Ha! Topik cam gempak kan seolah-olah Bung lupa jalani tanggungjawab sebagai suami. Sebenarnya Zizie Ezette telah memuat naik beberapa keping gambar suaminya  bermain Candy Crush kerana  ketagihan permainan tersebut, sehingga apabila kemana-mana pun permainan tersebut menjadi lebih perhatian. Zizie juga memuat naik status berbaur gurauan iaitu “Bini duduk sebelah pun dah x di pandang.I hate u Candy Crush!! #suamidahjumpacintabaru’”. Gambar …

counter statistics