Sunday , February 5 2023

Teka Siapa: Mangsa Obri

17

Cuba teka siapa mangsa Obri ketika konsert Akademi Fantasia yang lepas, komentar pertama yang tepat bakal menerima topup bernilai RM10. Sila letak email yang sah supaya senang kami menghubungi anda.

Kami telah menemui pemenangnya. Pada jam 12.31 tengah malam, ~miss shanas~ telah berjaya menjawab teka-teki dengan tepat. Maka di’isytiharkan peraduan & poll di’tutup. Buat ~miss shanas~, kami akan menghubungi anda dalam tempoh 24 jam untuk memberikan hadiah berupa topup prepaid bernilai RM10, terima kasih juga diucapkan kepada peserta yang lain. Nantikan peraduan seperti ini sebulan sekali. (Gambar sebenar klik sini)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda …

5 comments

 1. itu adalah aisyah.
  yg selalu kena buli itu, kan?

  ya!
  itu aisyah!

 2. chenta e niya..

  x mungkin ni aishah x kan la peha aishah besar cm n? aku ase kak isma.. dan aku dh vote pon tuk isma n.. claudia ambut die perang…aishah die kurus..zizi ambut die gelap hitam dan peha die kecik sikit la..rubisa plak ambut die pendek..hihihi yeye aku dpt topup RM10 tu

 3. claudia…huhu

 4. pemenangnya ialah miss shanas.. tekaan anda tepat sekali.. komen ditutup. anda akan dihubungi pada esok hari kerana hari ni dah ngantuk.. hehe