Uols masih ingat lagi tak kisahnya Tom Mystarz LG yang sangat hangat sekitar Julai tahun 2010. Ala berkaitan bercinta dengan suami orang dan memukul isterinya yang sedang mengandung tu.

Kalau tak ingat, boleh dengar dan tonton video Tom Mystarz LG yang menjelaskan bahawa dia hanya berkawan rapat dengan suami mangsa dan tidak memukul mangsa.

Dengar khabar, Tom Mystarz LG kini sudah bertunang dengan suami kepada mangsa yang pernah dideranya itu yang bernama Mohd Ferdzaus Muhamad Jamil. Namun ini bukan berita baru, Tom dan Ferdzaus dikatakan sudah bertunang sejak Aidilfitri yang lepas dan akan berkahwin tidak lama lagi.

Nampaknya selepas insiden Tom dibelasah dan isteri yang didera diselamatkan oleh keluarga mangsa ketika perjumpaan yang telah diaturkan Melodi, suaminya telah bertindak menceraikan isterinya itu.

Namun kita sebagai orang luar tidak tahu cerita sebenar yang berlaku antara mereka semua. Hanya satu yang kami akan ingatkan, jangan dilupakan hukum karma. Lihat sahaja hukum karma yang menimpa Fasha Sandha, opss salah terlebih sudah.