Wednesday , July 8 2020

Uqasha Senrose nafi cuba goda Remy Ishak

1-Uqasha-Senrose-Remy-Ishak-MEDIAMALAYA

Sejak dua menjak ini, nama Uqasha semakin disebut-sebut. Selepas gosip mengenai Uqasha menjadi Call Girl dan mencuba sejenis dadah, kini dia digosipkan lagi apabila didakwa sedang menjalinkan hubungan dengan seorang pelakon, Remy Ishak.

Namun begitu, Uqasha telah menafikan gosip itu dengan berkata

 

Eh takde, Uqasha memang berkawan, kawanlah macam biasa. Saya memang berkawan, kawan je. Saya tak tau sebab saya tak tau apa yang jadi pada in future. Tapi for now memang saya berkawan saja

Takde pun fikir apa-apa ke takde, saya kawan, jumpa kat event, duduk sekali, nothing serious

Manakala Remy Ishak apabila ditanya hanya menjawab dia kini terbuka untuk berkawan dengan semua orang.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

One comment

  1. kalau betul apa salahnya.. kan masing-masing masih solo….

counter statistics