Sunday , December 5 2021

(Vote) Do you think I`m Hot? — Eira Syazira

129

[poll id=”12″]

222

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

6 comments

  1. biasa je..xde la hot sgt pn..tp sweet gak la..

  2. nak kata hot tu takda la sangat,tapi kalau kata bergaya n cute tu ada la..apa2 pun good luck 4 your industri lakonan!!!

  3. 'Ia' kan sajalah.. biarpun kau buruk aku tetap akan cakap 'HOT'..
    kalau diberi markah 1-10, saya bagi 1juta.. PUAS HATI KAH??

  4. hot??????
    biasa la tu….
    kalau aku la, hot mama lg hot ….

  5. ntah la.. hot sgt ke smpi nak kena vote.. hehehe..

  6. bolehla..tp dia ni mmg sweet..wa pn blh thn gak mn kat dia