Wednesday , October 27 2021

Yasmin Ahmad kena strok bukan meninggal dunia

26 Julai 2009: Yasmin Ahmad telah meninggal dunia jam 11.25 malam pada hari Sabtu, 25 Julai 2009. Sedekahkan Al-Fatihah buat arwah.
25 Julai 2009: Keadaan pengarah filem dan iklan terkenal Yasmin Ahmad, yang mengalami strok dan pendarahan di bahagian otak pada Khamis lepas, semakin merosot.

3748736931_5b26601866_o

Beruk-beruk diluar sana sibuk mencuri perhatian peminat dunia seni tanahair dengan mengeluarkan tajuk Yasmin Ahmad meninggal dunia bertujuan untuk membuat spekulasi sendiri. Sebenarnya Yasmin tidak meninggal dunia, dia terkena serangan strok dan dilaporkan semakin stabil walaupun masih uzur selepas sedar dari koma. Beruk-beruk diluar sana pastikan berita sahih dan bukan sekadar menjadi beruk yang diberi makan pisang dan sampah sahaja. Sila hormati pesakit dan juga keluarganya, dan bukan mengaibkan lagi dengan mengungkit kisah silam Yasmin Hamid yang dikatakan mempunyai 2 jantina.

Penulis di’sini berharap Yasmin Ahmad cepat sembuh dan berharap kita dapat berjumpa lagi selepas ini.

Berita Yasmin Ahmad terkena strok

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Senarai Anggaran Harga Jam Tangan Yang Dipakai Rosmah Mansor

Satu Instagram telah dicipta oleh identiti tidak diketahui yang memaparkan koleksi jam-jam tangan yang dipakai …

8 comments

  1. yasmin hamid ke yasmin ahmad ni?? konfiuss laa…

  2. Semoga Yasmin cepat sembuh untuk meneruskan perjuangan di dalam bidang seni dan juga dapat menjalani kehidupan seperti dahulu, cuma di ingatkan perlulah kiranya sanak saudara, rakan-rakan dan juga mereka yang berada disekeliling beliau dapat memberikan semangat dan membantu beliau untuk pulih seperti sedia kala.

    Semoga Allah mengampuni dosa-dosa beliau, kerana kita manusia tidak pernah tergelincir dari melakukan kesilapan. Anggaplah ini satu ujian dariNya bagi menghapuskan dosa-dosa kita yg lalu. Insyalallah.

  3. kalau tak salah saya, dia ni khunsa. google it.
    n then dia boleh choose jantina mana dia nak.
    kesian dia. khunsa pun makhluk tuhan.

  4. Semoga cepat sembuh…. Malaysia memerlukan org yg kreatif berseni cam dia ni….