Gambar hiasan

Mentang-mentang Aaron Aziz menang anugerah artis paling popular, kami tak habis-habis tulis mengenai-nye. Alah ade yang sentap polak. Terbaru, Zed Zaidi dikatakan menyatakan ketidak puas hati-nye mengenai kemenangan artis popular iaitu Aaron Aziz.

Dalam kenyataannya di laman twitter dipetik, dia lebih berbangga jika rakyat Malaysia yang memenangi anugerah tersebut selain jejaka kelahiran Temasek itu. Malah Zed Zaidi tanpa fikir perasaan peminat berterima kasih kepada pengundi yang menggalakkan artis luar merosakkan industri seni tanahair.

Susulan kenyataan Zed Zaidi itu, Aaron Aziz dengan reaksi yang tenang menjawab isu tersebut. Kenyataan-nye dipetik, setiap peminat ada artis yang mereka suka dan sokong, jadi mereka tidak boleh dipersalahkan sedemikian. Jika ada yang tidak berpuas hati, itu diluar kawalan-nye dan berharap jangan ada iri hati di antara artis Malaysia terhadap-nye.

Dia berpesan agar setiap pertandingan itu berlangsung secara sihat. Jika menang itu rezeki, dan jika kalah anggaplah nasib tidak berpihak kepada sesiapa yang kalah. BTW buat Zed Zaidi, ade orang suruh kami sampaikan ini kepada kamu, awak dah gemok sejak kahwin & tak sesuai jadi hero. Masuk gym dulu baru peminat boleh sokong balik. Haha!

Sumber dipetik: Media Hiburan