Friday , September 25 2020

Zizan Razak & Emma Maembong menafikan gosip bercumbu dalam kapal terbang

Semalam agak kecoh apabila keluarnya gosip ketika kelmarin, Zizan Razak dan Emma Maembong bercumbu di dalam kapal terbang ketika penerbangan ke Los Angeles sehingga terdapat orang Malaysia yang memerhatikan gelagat mereka.

BACA: Zizan Razak & Emma Maembong bercumbu dalam kapal terbang?

Zizan & Emma menafikan gosip itu apabila dihubungi pihak media dan menganggap gosip itu bersifat kelakar. Mereka tidak mahu menuding jari kepada mana-mana pihak dan berasakan gosip itu hanya lumrah apabila bergelar artis.

Antara kata-kata Zizan dipetik

Pemergian ke Amerika Syarikat bukan kami berdua sahaja tetapi pengurus dan beberapa krew turut ikut. Takkan saya hendak buat perkara macam itu di hadapan mereka semua.

Isu yang ditimbulkan sebenarnya tiada apa-apa pun dan saya tidak terkejut pun kerana itu adalah lumrah dunia artis

Gosip itu tidak akan timbul sekiranya tiada pihak yang cerita kepada pihak media dan wartawan hanya menjalankan tugas mereka.

Saya juga tidak berani hendak tunding jari kepada mana-mana pihak kerana nama pun gosip dan pada saya ia kedengaran kelakar

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

2 comments

  1. Perangai mcm jamban..puiiihh

  2. kawen ajelahhh… tutup buku

counter statistics