Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Pengurus saman Ning Baizura RM 1 juta!

Pengurus saman Ning Baizura RM 1 juta!

Dengar kata Ning Baizura kena saman oleh penerbit merangkap pengurusnya, Luigi Bajona sebanyak RM 1 juta atas sebab Ning Baizura memfitnahnye dalam laman rangkaian sosial Facebook Ning itu sendiri. Dek kerana itu, Luigi kate atas sebab penyiaran tu keperibadian, kredibiliti, reputasi dan nama baiknya tercemar. Ala shian-shian tomei-tomei lantak mung lah.

Saman tu bukan setakat RM 1 juta jek, tapi didatangi dengan faedah pada kadar 8 percent setahun daripada tarikh saman dikeluarkan sehingga ke tarikh penyelesaian penuh. Pergh giler ar. Macam hutang dengan bank pulak kan. Beli rumah pun faedah tak setinggi ni kan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

One comment

  1. oooo kisah ni lam brita mlm tadi…
    klu tak puas hati ngan apa2, confront le, jgn le dok tulis2 lam fesbuk ke twitter ke… kang dah jadi mslh makin besar

counter statistics