Tuesday , September 27 2016
Home / Lain-Lain / Super Kool: Kapal layar berbentuk pulau (8 gambar)

Super Kool: Kapal layar berbentuk pulau (8 gambar)

Kapal layar kool ini dilengkapi air terjun kecil buatan manusia, tumbuhan tropika dan kolam renang. Dengan sepanjang 90 meter, ia mempunyai tempat turun helikopter, dining area, bar, spa dan suite VIP. Kapal layar yang dicipta Yacht Island Design ini boleh merantau sehingga kelajuan 15 knot.

Sumber dipetik: Gizmag

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

17 comments

  1. cool..akan wujud ka?

  2. OMG! kreatifnya,kayanya,realnya 🙂

  3. wallawwehhhh………

  4. peh…best gile r….

    wujud ke nie….

    mcm karton lak…!!!

  5. walauwey !! syok kalau dapat honeymoon kat atas kapal ni ..ape pon tak bley ar

  6. best siott…..

  7. fuyyoooo!! brapa bilion punya rega ni?? robert kwok punya bot walaupon penuh dgn emas xkan setanding dgn yg ni.. ini lg winrar ultimate!!

  8. nak naik,nak ikut..

  9. nama aku wakaka

    bukan dah ade ke benda nih??ermmm..lama dah

  10. peh giler seh…. tbaik ah…..

  11. Mak aiii!!! Nak join…

counter statistics