Tuesday , September 27 2016
Home / Lain-Lain / Super Kool: Rumah menggunakan kontena (12 gambar)

Super Kool: Rumah menggunakan kontena (12 gambar)

Siapa sangka dengan hanya kontena buruk bagai ini mampu menjadikan tempat tinggal yang sangat kool. Even awek pun sangkut bile tengok rumah guys gempak camni. Tapi kalau pasang kat Malaysia, awek bukan setakat sangkut, mengelupor sambil berbuih mulot bile lepak dalam kontena sebab cuaca panas nak mati… Lagi-lagi takde air-cond.

Gambo penuh after le lompat.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

13 comments

  1. wow….mcm tu sy blh order ngan company sy la…..nk buat umah mcm tu gak…. ;p

  2. mmg sangat cantik deco nya.. kalau kita dah xde budget @ tanah, boleh lah kot buat camni gak.. ada jer idea diaorg ni kan?

  3. aku pun nak jugak rumah cam ni..huhu

  4. Perghh… style kut umah camgini.. huhuhu… kalo kat malaysia boleh buat ke.. mane nak sambung elektrinya.. hehehe

  5. ala elektrik gune genset je la…!!!!

    rmh nie cntik la…mmg super cool…!!!

  6. Idam sgt nk duduk rumah ni?? rumah transit mangsa tsunami kat kuala muda ada byk lg. stok kontena ni jugak. cuma tak lawa cam rumah yg kt atas tu je la.

  7. time hujan, bising!

  8. nice…

  9. sebiji kontena harga anggaran 30k..lebih mahal dari sebiji rumah yg telah siap..ada berani,itu tidak termasuk tanah..

  10. haha… aimkish, harga sebuah kontena terpakai dlm 8-10k sahaja,

  11. panas kot..xkn 24jam air cond….

  12. 10 x 20 bari 3k je tmpat aku ni ha.bru lg.

counter statistics